Apua jäsenille

help-login

Sivun vaatimukset ja tekniset ongelmat

K

Miten päivitän ja sallin Javan?

V
Ladataksesi ja asentaaksesi viimeisimmän version Javasta, klikkaa tästä. Kun sinulla on viimeisin versio, valitse seuraavista:
  • Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome: Ole hyväklikkaa tästä
  • iOS (iPhone/iPad/iPod Touch): Ole hyvä klikkaa tästä
  • Android-puhelimet ja -tabletit, muut tabletit, muut selaimet:
    Katso ohjeet laitteesi tukisivustolta.

Cupid Media, Cupid Media logo ja LatinAmericanCupid.com ovat Ecom Holdings Pty Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joihin Cupid Media Pty Ltd:llä on käyttöoikeus.